• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Over JA Services

  JA Services

  Over JA Services

  Over JA Services

  Ontzorgen is het uitgangspunt

  Bij JA Services werken we net even wat anders dan onze concurrenten. Wij hebben geen fysieke winkel, maar wel een servicepunt waar je altijd terecht kunt met vragen en problemen. Ook via e-mail en telefoon zijn wij altijd bereikbaar, waardoor de lijntjes kort zijn. Wij leveren alle services en producten die een normale computerwinkel ook biedt, maar doordat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij de prijzen laag houden. Wel zo prettig! Zo ben je bij ons verzekerd van korte lijntjes, eerlijk advies en goede prijzen. En dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je graag een laptop of computer wilt kopen, of wanneer je laptop of computer defect is.

  Joshua Wattimena

  PC of netwerkprobleem?

  Joshua Wattimena, een specialist pur sang met twintig jaar ervaring. Ontzorgen is het uitgangspunt van JA Services:

  "Je komt met een klacht en/of frustratie op ict-gebied en die probeer ik dan weg te nemen. Uitleg geven en een oplossing bieden. Mensen willen ook snappen wat er aan de hand is. In 95% van de gevallen lukt het. Mochten de reparatiekosten uit de hand lopen dan bel ik de klant altijd op voor overleg en geef dan vervanging in overweging."

  Het kantoor van JA Services bevindt zich aan het Noordveen in Beilen. Indien gewenst, komt Joshua ook bij u thuis of bij uw bedrijf. De foto is gemaakt door Ron de Vos.