• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computer- en laptopreparatie door JA Services

  JA Services

  Computer- en laptopreparatie door JA Services

  laptop reparatie

  PC en laptop reparatie

  Vertoont jouw PC of laptop een defect? Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Maar waar laat je jouw computer repareren? Dat is dan de grote vraag, want het liefst doe je dat bij een adres bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld bij JA Services. PC of laptop reparatie nodig? Dan kun je deze naar ons servicepunt in Beilen brengen. Lees hieronder snel wat wij voor je kunnen betekenen.

  Computer- en laptopreparatie door JA Services

  Hoe werkt onze reparatieservice?

  Heb je problemen met jouw PC of laptop? Werken bepaalde functies bijvoorbeeld niet meer? Doet het scherm gek? Doet het toetsenbord raar? Of doet jouw computer het helemaal niet meer? Uiteraard is dat een teken dat er iets mis is, maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al door. Gelukkig kunnen wij je van dienst zijn. Maar hoe kom je met ons in contact?

  Wanneer jouw computer problemen vertoont en je wilt hem door ons laten repareren, dan kun je jouw computer inleveren bij ons inleverpunt bij de Primera in Beilen (Brinkstraat 1, Beilen). Hier wordt jouw computer ingenomen en wij halen jouw PC of laptop vervolgens bij het inleverpunt op en zullen jouw computer zo snel mogelijk voorzien van een diagnose. Aan de hand van deze diagnose zullen wij je een prijsopgave voor de reparatie doen. Wanneer je hiermee akkoord bent, gaan wij over tot reparatie en zorgen wij ervoor dat jouw PC of laptop zo snel mogelijk weer vlekkeloos zijn ding doet. 

  Is jouw PC of laptop niet meer te repareren? Dan betaal je bij ons alleen de onderzoekskosten. 

  Jouw PC of laptop laten repareren?

  Neem gerust contact op met JA Services. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom bij ons service punt.

  Wat zijn de kosten van de reparatie?

  Wat de kosten voor de reparatie van jouw PC of laptop zullen zijn, is vooraf lastig in te schatten. Dit komt doordat er veel mis kan zijn met een computer. Maar het probleem kan ook iets kleins zijn. Wanneer jij jouw computer inlevert bij ons inleverpunt, zullen wij daarom eerst altijd een prijsopgave doen. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. En zijn de reparatiekosten te hoog? Dan kun je altijd beslissen om alleen de onderzoekskosten te betalen en jouw computer niet te laten repareren.