• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel bij jou in de buurt

  JA Services

  Computerwinkel bij jou in de buurt

  computerwinkel

  Computerwinkel

  Wij zijn geen fysieke computerwinkel, máár hebben wel een servicepunt! Het voordeel hiervan is dat de kosten laag blijven en wij jou kunnen helpen tegen een eerlijke prijs! Je kunt naar ons servicepunt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe computer of een nieuwe laptop, want dit kan soms een eindeloze zoektocht zijn. Waar begin je met zoeken? Wat heb je nodig? Waar zit het prijsverschil tussen de verschillende computers en laptops hem in? Als leek op dat gebied kan het lastig zijn om tot een juiste keuze te komen. Gelukkig weten wij van JA Services wel wat jij voor computer of laptop nodig hebt om op een prettige manier te kunnen werken. Onze computerwinkel adviseert je graag over wat voor laptop of computer voor jou het meest geschikt is. Maar ook wanneer je graag een reparatie aan jouw huidige computer of laptop uit wilt laten voeren, kunnen wij genoeg voor je betekenen. Lees er hieronder meer over.

  Computerwinkel bij jou in de buurt

  Het concept van onze computerwinkel

  JA Services werkt net even wat anders dan de doorsnee computer winkels. Wanneer je graag een nieuwe laptop of computer wilt gaan aanschaffen, kun je terecht bij ons servicepunt bij de Primera in Beilen (Brinkstraat 1, 9411KJ Beilen) of kun je contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij inventariseren jouw wensen en gaan vervolgens in ons assortiment voor jou op zoek naar een geschikte laptop of computer. Eén die volledig aan jouw wensen voldoet. Of het een nadeel is dat wij geen fysieke winkel hebben? Absoluut niet. Zo houden we de kosten laag en kunnen wij jouw computer of laptop leveren voor een eerlijke prijs. En is er wat met de laptop of computer? Dan ga je er gewoon mee naar ons service punt in Beilen. Korte lijntjes, goed advies en eerlijke prijzen: dat is wat wij belangrijk vinden.

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Bij JA Services kun je niet alleen terecht voor het kopen van- en advies over laptops en computers. Ook wanneer je service of reparatie wilt laten uitvoeren aan jouw laptop of computer, ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een virus, een kapot beeldscherm, een defecte harde schijf of een laptop of computer die niet langer vooruit te branden is: wij kunnen het voor je in orde maken. Lever je laptop of computer in bij ons servicepunt in Beilen en wij halen hem daar voor je op. Wij stellen vervolgens de diagnose en doen je een vrijblijvende prijsopgave. Vervolgens is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten. We kunnen ook hulp op afstand bieden met het programma Anydesk of bij je langskomen als je in Midden-Drenthe woont.