• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Service en diensten voor zakelijke klanten

  JA Services

  Service en diensten voor zakelijke klanten

  zakelijk

  Oplossingen voor de zakelijke markt

  Techniek wordt in de digitaliserende wereld steeds belangrijker voor vrijwel ieder bedrijf. Van telefonie tot internet: de meeste bedrijven kunnen niet meer zonder. En juist omdat dit tegenwoordig zo'n belangrijk onderdeel is van veel bedrijven, is het belangrijk om de technische kant van jouw bedrijf goed op orde te hebben. JA services kan je hiermee van dienst zijn. Of het nou gaat om het oplossen van problemen met de bestaande infrastructuur, of dat het gaat om het inrichten van Hosted Exchange servers of het aanleggen van een nieuw zakelijk netwerk: wij hebben de juiste kennis in huis om je van dienst te kunnen zijn. 

  Service en diensten voor zakelijke klanten

  Wij helpen u graag!

  Hieronder vind je een aantal van onze diensten, maar eigenlijk kunnen we je van dienst zijn bij alles op het gebied van netwerk en computers voor de zakelijke markt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

  Hosted Exchange inrichten

  Hosted Exchange is een dienst die het voor medewerkers van jouw bedrijf mogelijk maakt om op efficiënte wijze om te gaan met documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda's. Wij kunnen dit voor je inrichten, maar ook problemen met Hosted Exchange kunnen wij voor je verhelpen.

  Neem contact op

  VoIP telefonie inrichten

  VoIP, 'wat is dat?' horen wij je denken. VoIP maakt het mogelijk om het internet te gebruiken voor het telefoneren. Waar en wanneer je wilt, altijd bereikbaar. JA Services heeft veel ervaring met het inrichten van VoIP netwerken en ondersteunt je hier graag bij.

  Neem contact op

  Bedrijfsnetwerken inrichten

  Zakelijke netwerken inregelen: een lastige klus, maar wij regelen het voor je. Wij kunnen de complete infrastructuur voor je aanleggen: van servers tot kabels. Ook problemen aan het netwerk kunnen wij voor je verhelpen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Neem contact op