• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel Smilde: JA Services helpt je graag verder

  JA Services

  Computerwinkel Smilde: JA Services helpt je graag verder

  computerwinkel Smilde

  Computerwinkel Smilde

  Computerwinkel Smilde? Wij hebben geen fysieke winkel, maar een service punt in Beilen. Hier kan je voor al je vragen over laptops en computers terecht, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen! Op zoek naar een nieuwe laptop of computer? Of is er een probleem met je computer of laptop wat je graag wilt laten verhelpen in de omgeving van Smilde? Kom dan langs bij ons service punt of neem contact met ons op! Per mail of telefoon zijn wij altijd bereikbaar. Wij helpen je graag bij het zoeken van een geschikte laptop of computer en hebben alle kennis in huis om defecten en problemen met jouw laptop of computer te kunnen verhelpen. Lees hieronder meer over wie wij zijn en wat wij doen.

  Computerwinkel Smilde: JA Services helpt je graag verder

  Het concept van computerwinkel Smilde

  JA Services is een computerwinkel, maar je vindt ons niet als fysieke winkel. Onze winkel heeft wel een servicepunt in Beilen waar je altijd terecht kunt wanneer je graag een nieuwe laptop of computer wilt kopen of wanneer jouw laptop of computer problemen of defecten vertoont. Wij bieden dus alle service en producten die een normale computerwinkel ook levert, maar dan via een servicepunt in de Primera in Beilen (Brinkstraat 1, Beilen). Of dat een nadeel is? Wij vinden van niet, want doordat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen we de prijzen laag houden, met behoud van de service en producten die je gewend bent van een computerwinkel. Bij ons kun je terecht voor korte lijntjes, een groot assortiment aan computers en laptops en eerlijke prijzen. En dat lijkt ons voor jou wel zo prettig!

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Zoals we zojuist al zeiden, kun je bij ons niet alleen terecht voor advies en de verkoop van laptops en computers. Ook voor service en reparatie kun je namelijk gewoon bij ons service punt terecht. Of jouw laptop nou een virus heeft, een beeldscherm met een defect heeft, Windows niet meer opstart, of de hele laptop of computer het niet meer doet: wij hebben alle kennis in huis om jouw probleem te verhelpen. Je levert jouw laptop of computer simpelweg in bij ons service punt in Beilen (Primera, Brinkstraat 1 in Beilen). Vervolgens halen wij de laptop voor je op, stellen we zo snel mogelijk een diagnose en doen wij een prijsopgave van de reparatiekosten. Hierna is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten. We kunnen je ook vanaf een afstandje helpen met het programma Anydesk of bij je langskomen als je woont in Midden-Drenthe.