• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Laptop reparatie Emmen | door JA Services

  JA Services

  Laptop reparatie Emmen | door JA Services

  laptop reparatie emmen

  Laptop reparatie Emmen

  Het is hartstikke vervelend, maar soms kan het voorkomen dat een laptop een defect vertoont. En dan is het natuurlijk nog vervelender als je niet weet waar je dit kunt laten verhelpen. Het liefst wil je ergens in de buurt jouw laptop laten repareren, zodat je weet dat hij in goede handen is. Immers is een laptop een belangrijk en dierbaar bezit. JA Services is gevestigd in Beilen, dichtbij Emmen dus. Wij hebben veel ervaring met laptop reparatie Emmen en hebben alle kennis in huis om jouw laptop te repareren. Lees hieronder meer over onze diensten.

  Laptop reparatie Emmen | door JA Services

  Hoe werkt onze laptop reparatie service?

  Doet jouw toetsenbord het niet meer? Of werkt er een bepaalde toets niet (goed) meer? Is jouw laptop niet vooruit te branden? Blijft het beeldscherm op zwart? Start Windows niet goed op? Of doet jouw laptop het zelfs helemaal niet meer? Dan is er iets mis, maar dat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Gelukkig komen dit soort problemen niet zelden voor en hebben wij alle kennis in huis om dit op vakkundige wijze voor je te herstellen. 

  Wanneer er een defect in jouw laptop zit, wil je dit graag laten verhelpen. Dit kunnen wij voor je doen. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is jouw laptop inleveren bij ons servicepunt bij de Primera in Beilen (Brinkstraat 1, Beilen). Hier wordt jouw laptop ingenomen en aan de hand van een korte vragenlijst bespreekt de medewerker wat de klacht is. Vervolgens zullen wij de laptop ophalen bij het service punt en stellen wij zo snel mogelijk een diagnose. Aan de hand van deze diagnose doen wij ook een prijsopgave. Ben je akkoord met de prijsopgave? Dan gaan wij zo snel mogelijk over tot reparatie. Ons doel is om jou zo snel mogelijk weer te voorzien van een goed werkende laptop.

  Kosten laptop reparatie Emmen

  De kosten voor het laten repareren van jouw laptop, zijn van tevoren lastig in te schatten. Een laptop kan namelijk vele problemen hebben. Daarom doen wij eerst een onderzoek naar wat het probleem in jouw laptop veroorzaakt. Aan de hand daarvan doen we je graag een prijsopgave op maat. Zo weet je van tevoren goed waar je aan toe bent. Zijn de kosten je te hoog? Dan kun je er altijd voor kiezen om de laptop niet te laten repareren en enkel de onderzoekskosten te betalen.

  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het laten repareren van jouw laptop