• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Laptop reparatie Assen door JA Services

  JA Services

  Laptop reparatie Assen door JA Services

  laptop reparatie assen

  Laptop reparatie Assen

  Wanneer jouw laptop een defect vertoont, is dat natuurlijk al vervelend genoeg. Maar het wordt nog vervelender als je geen idee hebt waar je jouw laptop kunt laten repareren. Het liefst doe je dat natuurlijk bij een adres bij jou in de buurt. JA? Is dat het geval? Dan kunnen wij van JA Services genoeg voor je betekenen. Voor laptop reparatie Assen ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

  Laptop reparatie Assen door JA Services

  Hoe werkt onze laptop reparatie?

  Heb je een probleem met jouw laptop? Doet het toetsenbord vreemd? Gaat het beeldscherm niet aan? Is jouw laptop traag? Of doet jouw laptop gewoon helemaal niets meer? Dat is een teken dat er iets mis is, maar dat had je vast zelf ook al door. Gelukkig kunnen wij dit voor je oplossen. Maar hoe werken wij?

  Wanneer jouw laptop een defect vertoont en je wilt hem graag laten repareren, dan kun jij jouw laptop bij ons inleveren. Dit kun je doen bij ons inleverpunt in Beilen, bij de Primera (Brinkstraat 1, Beilen). Hier wordt jouw laptop ingenomen en wordt er een vragenlijst met je doorgelopen. Wij halen vervolgens de laptop bij het inleverpunt op en zullen zo snel mogelijk een diagnose stellen. Aan de hand van het probleem wat wij tegenkomen, zullen wij een prijsopgave doen voor de reparatiekosten. Ga je hiermee akkoord? JA? Dan gaan wij over tot reparatie en zorgen wij dat jouw laptop zo snel mogelijk weer klaar is voor gebruik. 

  Wat zijn de kosten van de laptop reparatie Assen?

  De kosten voor de reparatie van jouw laptop zijn lastig in te schatten. Daarvoor moeten we eerst goed bekijken wat het probleem van jouw laptop precies veroorzaakt. Aan de hand van de diagnose die wij stellen, doen wij een prijsopgave. Zo weet je van tevoren goed waar je aan toe bent. Zijn de laptop reparatie kosten te hoog? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om de laptop niet te laten repareren. Je betaalt bij ons in dat geval enkel de onderzoekskosten. 

  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het laten repareren van jouw laptop