• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel Westerbork: JA Services helpt u graag verder

  JA Services

  Computerwinkel Westerbork: JA Services helpt u graag verder

  computerwinkel Westerbork

  Computerwinkel Westerbork

  Computerwinkel Westerbork? Wij zijn geen fysieke computerwinkel, maar wij hebben een service punt. Het voordeel hiervan is dat wij de kosten laag kunnen houden, en wij onze diensten kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs. Wel zo prettig, toch? Wie op zoek is naar een geschikte laptop of computer kan gerust eens contact met ons opnemen of ons servicepunt bezoeken. Er zijn ontzettend veel laptops en computers te koop. Aan de buitenkant lijken ze vrijwel allemaal hetzelfde. Aan de binnenkant zie je vaak pas het verschil. Maar heb je geen idee waar al die verschillende specificaties voor staan? Dan voelt het zoeken naar een geschikte computer of laptop vaak als een eindeloze zoektocht. Gelukkig hebben wij bij JA Services veel verstand van laptops en computers, waardoor wij je goed kunnen adviseren wat voor computer of laptop jij het beste kunt kopen. Maar JA Services is er niet alleen voor het doen van advies. Wij kunnen de laptops en computers ook direct aan je uitleveren. En is er wat met jouw laptop of computer? Ook voor service en reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Lees er hieronder meer over onze diensten en producten.

  Computerwinkel Westerbork: JA Services helpt u graag verder

  Het concept van computerwinkel Westerbork

  Bij JA Services werken we net even wat anders dan onze concurrenten. Wij hebben geen fysieke winkel, maar wel een service punt waar je altijd terecht kunt met vragen en problemen. Ook via de mail en per telefoon zijn wij altijd bereikbaar, waardoor de lijntjes kort zijn. Wij leveren dus alle service en producten die een normale computerwinkel ook biedt, maar doordat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij de prijzen laag houden. Zo ben je bij ons verzekert van korte lijntjes, eerlijk advies en goede prijzen. En dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je graag een laptop of computer wilt kopen, of wanneer je een laptop of computer hebt waar een defect in zit.

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Onze service stopt niet bij het adviseren en leveren van computers en laptops. Ook wanneer je service nodig hebt omdat jouw laptop of computer een virus heeft, wanneer jouw scherm het niet doet, wanneer jouw harde schijf kapot is of wanneer er een ander probleem is met jouw laptop of computer zijn wij je graag van dienst. Je levert jouw laptop of computer simpelweg in bij ons service punt in Beilen (Primera, Brinkstraat 1 in Beilen). Vervolgens halen wij de laptop voor je op, stellen we zo snel mogelijk een diagnose en doen wij een prijsopgave van de reparatiekosten. 

  Vervolgens is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten. We kunnen je ook vanaf een afstandje helpen met het programma Anydesk. Lukt dat niet? We kunnen ook bij je langskomen, we zijn werkzaam in geheel Midden-Drenthe.