• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel Hoogeveen: JA Services helpt je graag verder

  JA Services

  Computerwinkel Hoogeveen: JA Services helpt je graag verder

  computerwinkel Hoogeveen

  Computerwinkel Hoogeveen

  Computerwinkel Hoogeveen? Wij zijn geen fysieke computerwinkel, maar we hebben een service punt. Het voordeel hiervan is dat wij de kosten laag kunnen houden en de prijzen dus ook! Voor alle vragen omtrent computers en laptops kan je ons service punt bezoeken, maar het is ook mogelijk om ons te bellen voor hulp op afstand.

  Het aanbod in computers en laptops is enorm en de verschillen lijken zo op het eerste gezicht erg klein. Het enige wat op het eerste gezicht erg verschilt, zijn de prijzen van de laptops en computers. Wanneer je weinig kennis hebt van de verdere specificaties en wat je nodig hebt voor jouw situatie, kan het aanvoelen als een eindeloze zoektocht. Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. We hebben een groot assortiment aan laptops en computers die wij je kunnen leveren, waardoor er altijd een geschikte computer tussen zit. Maar dat is niet het enige wat we doen. Lees hieronder meer over de diensten en producten van JA Services.

  Computerwinkel Hoogeveen: JA Services helpt je graag verder

  Het concept van computerwinkel Hoogeveen

  JA Services is een computerwinkel, maar we zijn geen doorsnee computerwinkel zoals die van onze concurrenten in Hoogeveen en omgeving. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel in Hoogeveen, maar toch kun je bij ons terecht voor alle service en producten die een normale computerwinkel ook levert. Deze service en producten leveren wij via ons service punt in Beilen. Ook per mail of per telefoon zijn wij altijd bereikbaar voor al je vragen en problemen. Is het een nadeel dat wij geen fysieke winkel hebben? Wij vinden van niet. Want doordat wij een fysiek service punt hebben waar je terecht kunt met al je vragen en problemen, zijn de lijntjes kort. Ook kunnen we hierdoor de prijzen laag houden. Bij ons ben je dus verzekerd van korte lijntjes, eerlijke prijzen en goede service. Wel zo prettig natuurlijk!

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Onze service stopt niet bij het adviseren en leveren van computers en laptops, want ook voor service en reparaties kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je een virus op jouw laptop hebt, wanneer het beeldscherm het niet meer doet, wanneer Windows niet meer opstart of wanneer er andere problemen zijn. Je levert jouw laptop of computer simpelweg in bij ons service punt in Beilen (Primera, Brinkstraat 1 in Beilen). Vervolgens halen wij de laptop voor je op, stellen we zo snel mogelijk een diagnose en doen wij een prijsopgave van de reparatiekosten. Hierna is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten. Het is ook mogelijk om hulp op afstand in te schakelen met het programma Anydesk, maar we kunnen ook bij je langskomen als je je in de gemeente Midden-Drenthe bevindt.