• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel Beilen: JA Services helpt u graag verder

  JA Services

  Computerwinkel Beilen: JA Services helpt u graag verder

  computerwinkel

  Computerwinkel Beilen

  Het kan erg lastig zijn om een geschikte laptop of computer te vinden. Want waar begin je met het zoeken? En wat voor laptop of computer heb je nodig? En wat zorgt ervoor dat je zoveel prijsverschil tussen laptops en computers ziet? Als leek op het gebied van computers en laptops kan het lastig zijn om tot de juiste keuze te komen. Gelukkig hebben wij bij JA Services veel verstand van laptops en computers, waardoor wij je goed kunnen adviseren over wat voor jou het meest geschikte is. Maar computerwinkel Beilen levert niet alleen advies. Wij kunnen de laptops en computers ook direct aan je uitleveren. En is er wat met jouw laptop of computer? Ook voor service en reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Lees er hieronder meer over.

  Computerwinkel Beilen: JA Services helpt u graag verder

  Het concept van onze computerwinkel Beilen

  JA Services werkt net even anders dan een normale computer winkel. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel. Wel hebben wij een service punt in de Primera in Beilen waar je terecht kunt met je vragen en waar je een reparatieverzoek kunt doen. Ook per mail of telefoon kun je altijd contact met ons opnemen.

  Of het een nadeel is dat wij geen fysieke winkel hebben? Absoluut niet, want zo houden wij de kosten laag en kunnen wij jou een computer of laptop leveren voor een goede prijs. En voor de service kun je terecht bij ons service punt. Korte lijntjes, goed advies en eerlijke prijzen: dat is wat wij belangrijk vinden.

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Onze service stopt niet alleen bij het adviseren en leveren van computers en laptops. Ook voor de service en reparatie kun je bij ons terecht. Of het daarbij nou gaat om een virus op de laptop, een laptop of computer die niet vooruit te branden is, een kapot beeldscherm of een defecte harde schijf: wij weten er wel raad mee. Lever je laptop of computer in bij ons service punt en wij zorgen ervoor dat jouw laptop of computer zo snel mogelijk weer in orde is. 

  Wij stellen altijd eerst een diagnose en doen je een vrijblijvende prijsopgave. Vervolgens is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten.