• Servicepunt: Brinkstraat 1 - 9411 KJ - Beilen (Primera)
  Kantoor: Noordveen 1 - 9412 AG - Beilen

 • 06-18804876


  Computerwinkel Assen: JA Services helpt u graag verder

  JA Services

  Computerwinkel Assen: JA Services helpt u graag verder

  computerwinkel assen

  Computerwinkel Assen

  Computerwinkel Assen? Wij zijn geen fysieke computerwinkel, maar we hebben een service punt! Dat betekent dat wij de kosten laag kunnen houden en onze diensten dus kunnen aanbieden voor een voordelige prijs! Dat het lastig kan zijn om een geschikte laptop of computer te vinden, begrijpen wij bij JA Services erg goed. Het aanbod in computers en laptops is enorm en de verschillen lijken op het eerste gezicht erg klein. Behalve de prijs, die verschilt natuurlijk heel erg. Wanneer je weinig verstand hebt van de verschillende specificaties, kan het erg lastig zijn om de juiste computer of laptop te vinden in die gigantische berg van mogelijkheden. Om toch een goede keuze te kunnen maken, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste computer of laptop. Wij hebben een groot assortiment aan laptops en computers en hebben veel kennis op dit gebied. Zo kunnen wij je voorzien van de juiste laptop of computer. Maar dat is niet het enige wat we doen. Lees hieronder meer over de diensten en producten van JA Services.

  Computerwinkel Assen: JA Services helpt u graag verder

  Het concept van computerwinkel Assen

  JA Services is een computerwinkel, maar dan net even anders dan onze concurrenten. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel, maar toch kun je bij ons terecht voor alle service en producten die een normale computerwinkel ook levert. Maar dan via ons service punt in Beilen. Ook per mail of per telefoon zijn wij altijd bereikbaar voor al jouw vragen en problemen. Of het een nadeel is dat wij geen fysieke winkel hebben? Zeker niet. Door ons servicepunt bij de Primera in Beilen, zijn de lijntjes altijd kort. Wanneer je vragen of problemen hebt, kun je hier altijd terecht. Maar doordat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij de prijzen laag houden. Zo ben je bij ons verzekert van korte lijntjes, eerlijk advies en goede prijzen. En dat is wel zo fijn natuurlijk, wanneer je graag een laptop of computer wilt komen of wanneer je problemen hebt met jouw laptop of computer en je deze graag wilt laten verhelpen.

  Reparatie en service aan computers of laptops

  Onze service stopt niet bij het adviseren en leveren van computers en laptops. Ook wanneer je een virus op jouw laptop of computer hebt, wanneer het scherm het niet meer doet, wanneer Windows niet meer opstart of wanneer jouw harde schijf het heeft begeven, zijn wij je graag van dienst. Je levert jouw laptop of computer simpelweg in bij ons service punt in Beilen (Primera, Brinkstraat 1 in Beilen). Vervolgens halen wij de laptop voor je op, stellen we zo snel mogelijk een diagnose en doen wij een prijsopgave van de reparatiekosten. Vervolgens is het aan jou of je ons over wilt laten gaan tot reparatie of niet. Uiteraard heb je ook de keuze om dit niet te doen: je betaalt bij ons dan enkel de onderzoekskosten. We kunnen ook hulp op afstand bieden met het programma Anydesk of bij je langskomen als je in Midden-Drenthe woont.